Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

203 commentaren van in totaal 203 beoordelingen
Verkoop
W. van Staveren (Stolwijk)
07/12/2018
10

Vriendelijke en vakkundige mensen die een betrouwbare indruk maken.

Service
Nico en Ineke van der knaap (Schoonhoven)
05/12/2018
10

Wij zijn de aanleiding geweest van de dealerschap van Schaik - Schoonhoven , de eerste nieuwe Toyota (bus) is aan ons geleverd en tot heden toe rijden wij wij nog steeds Toyota. Met volle tevredenheid.

Service
J.H.van Veen (Ammerstol)
30/11/2018
10

Een zeer goed bedrijf.

Service
R.aret (Gouda)
09/11/2018
6

1 Had opdracht gegeven aan een controlle die niet is uitgevoerd. 2 Bij de terug roep aktie is de auto niet afgeleverd zoals ik hem gebracht had bv de klok en datum instellen.En beschadiging telefoonhouder.

Service
Hennie
29/10/2018
10

Altijd behulpzaam en eerlijk.

Service
A. Van der Eerden (Nieuwegein)
11/10/2018
10

Prettige binnenkomst, accuraat geholpen met de service beurten en eerlijk, goed advies. Prijs van onderhoud is zoals afgesproken, zonder extra’s die niet nodig zijn.

Service
Wim van Schaffelaar (IJsselstein)
11/10/2018
10

Alles naar wens en volgens afspraak nagekomen. Geen verdere wensen dienaangaande.

Service
Janny nipiius (Haastrecht)
05/10/2018
8

Prettige medewerkers, altijd vriendelijk en vak bekwaam.

Verkoop
Hans Drescher (Ouderkerk)
24/09/2018
10

Vriendelijk ontvangst, deskundig en een prima deal gesloten voor een nieuwe RAV4.

Service
DHr JJHG Karelse (Gouda)
05/09/2018
10

Fijn ontvangst en duidelijke voorlichting

Service
Herman (Schoonhoven)
05/09/2018
9

Ik heb inmiddels een lange band met dit bedrijf en haar medewerkers.Ik word vriendelijk en vakkundig behandeld sinds mijn 1e ervaring, nu zo'n 5 auto's en pakweg 20 jaar terug!

Service
R van Tricht (Ijsselstein )
29/08/2018
8

De receptie gebeld met een vraag.Kort en duidelijk antwoord gehad, voor mij de reden om over te stappen. Mijn oude Toyota dealer was maarliefst € 160,- duurder voor dezelfde reparatie!

Service
Frans van Oort
10/08/2018
10

Ik word goed en netjes ontvangen en ik ben zeer tevreden over de afspraken die er gemaakt worden.

Service
M. Visser
03/08/2018
9

Goede service, duidelijke uitleg, afspraak is afspraak, denken mee, vriendelijke medewerkers.

Service
Cees Nobel (Krimpen aan de Lek)
01/08/2018
9

Toyota Van Schaik Schoonhoven: receptiemedewerkers, medewerkers verkoop en monteurs: vakbekwaam, klantgericht en bereid om altijd antwoord te geven/hulp te geven indien dat nodig is. Nakomen afspraken staat hoog in het vaandel en misschien minder belangrijk, bereikbaarheid van Van Schaik is goed.

Service
Dhr. J. Pereboom (Gouda)
01/08/2018
9

Van Schaik vind ik een prettige, klantvriendelijke Toyota dealer die de gemaakte afspraken nakomt.

Service
M. Heikoop (Capelle a/d ijssel)
25/07/2018
8

Goede service en vriendelijk.

Service
C.A. Toet (Giessenburg)
24/07/2018
8

prettige communicatie, goede advisering, behulpzaam/ meedenkend met de klant en zeer betrouwbaar.

Verkoop
A.A.H. Kasbergen (Nieuwegein)
03/07/2018
10

Prettige, correcte behandeling, al vele jaren. De rit van Nieuwegein naar Schoonhoven waard

Service
W. van der Horst (Haasttrecht)
27/06/2018
9

Prettig contact. Zijn bereid om met je mee te denken. Gastvrij.

Service
Dhr. AG Versluijs (Schoonhoven)
20/06/2018
10

Prettig en behulpzaam.

Service
G.D. de Ridder (Krimpen a/d IJssel)
20/06/2018
9

Goed en correct geholpen heel behulpzaaam

Service
Ad van Breukelen (Hagestein)
06/06/2018
10

Grote deskundigheid en je staat nooit voor verrassingen. Het is prettig binnenkomen bij de receptie.

Service
G.Bleyenberg (Oudewater)
16/05/2018
9

Er moet altijd iets te verbeteren zijn al weet ik niet wat

Service
S. Nevalainen
04/05/2018
9

Vriendelijk klantgericht efficiënt, goede service en onderhoud met menselijke contact

Service
ada van cappellen (schoonhoven)
25/04/2018
10

fijne mensen prima service,als de auto in onderhoud is word ik altijd netjes thuis gebracht, en weer opgehaald

Service
M vd IJssel (Schoonhoven)
25/04/2018
9

Je word er goed en persoonlijk geholpen, ze hebben verstand van zaken!

Service
Dhr. A.G. Hulsbosch (Schoonhoven)
18/04/2018
9

De medewerkers zijn heel klantgericht en de service is uitstekend. Er worden geen overbodige reparaties uitgevoerd en alle onderhoudswerkzaamheden worden goed uitgevoerd.

Service
Koos Kuijf (Lopik)
18/04/2018
10

alles wordt naar tevredenheid gedaan dus alleen maar pluspunten

Service
Miranda (Schoonhoven )
18/04/2018
10

KlAntvriendelijk, snelle service

Verkoop
Dhr. WR. Smit. (Almere)
09/04/2018
10

Goede uitleg vriendelijk geholpen en goede service

Service
arie huijzer (schoonhoven)
05/04/2018
9

zeer netjes behandeld en geen opdringerig gevoel daarbuiten zijn ze zeer betrouwbaar kom al zo'n 30 jaar bij de firma

Service
Marjan Hoekwater (Schoonhoven)
04/04/2018
9

vriendelijk,behulpzaam en mee denken aan oplossingen.

Service
Ton Erich (IJsselstein)
29/03/2018
10

Service is gewoon op en top

Service
Cobie van Miltenburg (Lopik)
28/03/2018
10

Vakbekwame en vriendelijk personeel. Goede service en goede kwaliteit bij reparaties.

Service
R.S. Kranendonk (Ammerstol)
28/03/2018
10

Ik ben altijd heel prettig geholpen door deze garage bij zowel inruil van de auto als bij onderhoudswerkzaamheden.

Service
Jan de Koe (Schoonhoven )
28/02/2018
10

Wij zijn zeer tevreden de afspraken die wij maken komen ze altijd na

Service
Erik van Halewijn (Schoonhoven)
13/02/2018
10

Goede service en afspraken worden nagekomen. Vriendelijke medewerkers

Service
Marion (Bergambacht)
17/01/2018
9

Prettige garage die goed informeerde. Vooraf duidelijkheid over kosten. Betrouwbaar in afspraken. Goede WiFi zodat werken tijdens wachten prima kan.

Service
Jan
03/01/2018
10

Uitstekende servicegerichte dealer! Goede service voor een eerlijke prijs.

Service
Anoniem
27/12/2017
8

Klantvriendelijk en alles volgens afspraak afgehandeld.

Service
Anoniem
27/12/2017
8

Prima dealer

Service
Anoniem
27/12/2017
9

Duidelijke en heldere afspraken waar ze zich aan houden

Service
mevr. Kleijn
27/12/2017
8

Ik ben tevreden over dit bedrijf.

Service
A.J.Lith (Schoonhoven )
20/12/2017
10

Zeer tevreden over de service en de werkzaamheden.

Service
Anoniem
06/12/2017
10

Vriendelijk behandeling en correcte houding.

Service
Anoniem
06/12/2017
8

Gewoon zoals het hoort te zijn! Alleen nog een extra service zou zijn als je met een schone auto weer naar huis gaat.?

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Van Schaik: geen woorden ,maar daden , als het om deskundigheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid gaat!

Service
H de gier
29/11/2017
8

Omdat je heel goed word toegelicht .en behandeld word dank je wel??

Service
Mw. C.G. van der Neut (Lopik)
23/11/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de service en de behandeling van eventuele klachten van de mensen die ik bij u ontmoet.Dikke 10!!

Service
Joost Klep (Gouda)
08/11/2017
10

Ik heb de afgelopen twee jaar zeer goede ervaringen met garage Van Schaik-Schoonhoven B.V. : correct onderhoud, goede service en zeer prettige communicatie.

Service
W. van Schaffelaar (IJsselstein)
23/10/2017
10

Vanaf het moment van aankoop tot op heden zeer tevreden over deze dealer.Alle werkzaamheden aan de hybride Yaris volgens afspraak en correct uitgevoerd.

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Goede service met prima oplossingen voor bekende Toyota Aygo problemen ????.

Service
Anoniem
18/10/2017
10

Hoewel er in mijn woonplaats ( kr. A.d ijssel) nu ook een Toyota dealer is blijf ik het contact met schoonhoven handhaven I.v.m persoonlijke contact.

Service
Jan Dekker (Bergambacht)
18/10/2017
9

van Schaik heeft de afgelopen jaren bewezen betrouwbaar te zijn in zijn dienstverlening en op een correcte en prettige wijze zijn verkoopgesprekken te voeren. van harte aanbevolen!

Service
Joke de Bruyn (Oudewater)
31/08/2017
9

Goeie service klantvriendelijk

Service
JJHG Karelse (Gouda)
23/08/2017
10

Hartelijk ontvangst, deskundig advies!

Service
Anoniem
16/08/2017
10

Klantvriendelijke garage, goede service, vakkundig.

Service
Anoniem
16/08/2017
8

Betrouwbaar en klantvriendelijk. Ben er alleen allerminst over te spreken dat er bij sommige tweedehands auto's nog steeds afleverkosten staan vermeld boven op de vraagprijs. Het bij nieuwe auto's vermelde bedrag voor een mattenset, etc. doet aan hetzelfde denken. Als klant wil je één bedrag vermeld zien staan, het is te gek voor woorden dat je extra zou moeten betalen voor een paar matten en wat er bij hoort in een nieuwe auto.

Service
Anoniem
15/08/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de service.

Service
Anoniem
11/08/2017
9

Direct en keurig geholpen.

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

Bij de receptie, in de werkplaats en showroom werken voor mij allemaal erg vriendelijke mensen die mij op diverse momenten tijdens verkoop, onderhoud en bij kleine problemen prima hebben geholpen.
Als je een Toyota hebt of wilt kopen kan in de regio deze dealer van harte aanbevelen.

Service
P.J. van Dijk (Rotterdam)
02/08/2017
10

Netjes vriendelijk klantgericht en eerlijk

Verkoop
Aad Dronkert (Den Haag)
13/07/2017
10

betrouwbaar, persoonlijk, goede inruil, vriendelijk, neemt de tijd.

Service
Henny (Lopik)
12/07/2017
8

Klantvriendelijk Goede service

Service
Dhr. Kayhan
03/07/2017
8

vriendelijk en snel .

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Vriendelijke mensen, perfect behandeld, geen extrakosten, kortom, klasse!!!!

Service
Wilbert kraaijkamp (Vianen)
30/06/2017
9

Bij dit bedrijf vorige jaar een tweedehands toyota gekocht na een jaar was er iets met de banden dit werd ontzettend goed verhopen. Ik ben zeer tevreden over deze garage je wordt er zeer persoonlijk geholpen. Dus als je een andere auto wil ga hier eens kijken dan zul je merken hoe fijn dit bedrijf is.

Service
G.D. de Ridder (Krimpen a/d IJssel)
07/06/2017
8

bij deze dealer wordt ik goed geholpen je word herkent (in de positieve zin) en dat is fijn

Verkoop
Markies (Lopikerkapel)
07/06/2017
10

Betrouwbaar eerlijk prettig in contact goede service

Service
Dhr. G.Bleyenberg (Oudewater)
31/05/2017
9

Goede service en goede info over wat je gedaan wilt hebben

Verkoop
R.t,
29/05/2017
10

Klantvriendelijk dienstverlenend duidelijk gewoon een hele fijne garage met super service zeer tevreden

Service
Nico en Ineke van der Knaap (lopik)
24/05/2017
10

omdat ze altijd voor ons klaar staan en als er problemen zijn wordt het keurig opgelost

Service
Herman (Schoonhoven)
11/05/2017
9

Ik doe al jaren zaken met deze dealer, eerst rijdend in een Mitsubishi nu met volledige tevredenheid in een Toyota Auris!

Service
J. Blaas (Schoonhoven)
11/05/2017
9

Vriendelijke benadering en altijd voor je klaar staan

Service
Anoniem
10/05/2017
7

Goed werk
Goede service

Service
M.A.Klokke (---)
03/05/2017
9

Als service herstelden zij foutieve bandenwissel door bandenbedrijf. Snel en vakkundig uitgevoerd. Alle lof daarvoor

Verkoop
Anoniem
26/04/2017
10

prettig bedrijf, vriendelijke en deskundige mensen, ook erg flexibel in het maken van afspraken

Service
Johan Schalkwijk (Schoonhoven )
26/04/2017
10

Goede service. Vriendelijk personeel. Afspraken kloppen en duidelijke uitleg.

Service
Anoniem
24/04/2017
10

Goede service, meedenken en goede ervaringen.. ook bij schade afhandeling

Verkoop
J. Tolenaar
29/03/2017
10

Prima garage, fijn baliepersoneel, goede service, vriendelijke ontvangst, mooie showroom, veel occassions beneden., fijne verkoper. Een bewijs dat ik zeer tevreden ben is wel dat ik er al meer dan 25 jaar kom.Toen ik er voor de eerste keer kwam , was ik bij 10 verschillende garages geweest en sprong deze garage er echt uit en ben ik er blijven komen . Ik heb nu net de nieuwste Prius gekocht . Ik hield nooit van autorijden , maar met deze super auto voor het eerst van mijn leven wel !

Service
Koos Kuijf (Lopik)
29/03/2017
10

Perfecte garage
als je binnenkomt wordt je begroet en gelijk geholpen
en voor een onderhoudsbeurt wordt de auto s,morgens thuis opgehaald
als dat niet lukt krijg ik een leenauto mee
niets dan lof

Service
arie huijzer (schoonhoven)
23/03/2017
8

omdat ik er al plm 30 jaar onze auto´s daar gekocht heb en altijd naar grote tevredenheid ben behandeld en als er wat aan de hand is er altijd direkt naar gekeken word en zonodig verholpen ik ben er altijd netjes behandeld en goede zaken gedaan petje af voor deze dealer

Service
Ad van Breukelen (Hagestein)
08/03/2017
10

Nogmaals ze kennen hun klanten, je bent daar zeker geen nummer. Als er onverhoopt een probleem is stellen ze alles in het werk om het op te lossen. Je wordt telefonisch op de hoogte gebracht als er onverwachtse reparaties noodzakelijk zijn. Je kunt dan altijd nog beslissen om het wel of niet uit te laten voeren.

Verkoop
C.j.R.Flipse (Schoonhoven)
01/03/2017
10

Betrouwbaar bedrijf. Vriendelijke deskundige mensen. Lekker dichtbij.

Verkoop
J.M. Bijwaard (Schoonhoven)
01/03/2017
9

Goede service, vriendelijke mensen en een goed inruilbod bij nieuwkoop.

Service
Frans Nijenhuis (IJsselstein)
15/02/2017
9

Gewoon doen wat moet, vakkundig, betrouwbaar, geen poespas, duidelijke prijsopgave. Super vriendelijk. Bij een lekke band ook even de andere controleren. Heb auto een showroom behandeling laten geven. Perfect uitgevoerd. Altijd gratis een leenauto. Dit bedrijf is gewoon wat een garage moet doen. "Goed en billijk" Top

Verkoop
Anoniem
25/01/2017
9

Dealer is eerlijk en betrouwbaar. Ik heb in de afgelopen 25 jaar vele auto s hier gekocht en ook in onderhoud gehad. Als er eens een probleempje is wordt dat soepel opgelost. Ook qua kosten altijd heel redelijk. Goed bedrijf waar ik graag kom (maar meestal alleen voor een beurt eens per jaar....)

Service
Anoniem
09/01/2017
10

Zeer goede service, reële prijzen en meedenkend met de klant. Uitstekende dealer!

Service
Anoniem
03/08/2016
9

betrouwbare garage, vriendelijk personeel, goed geholpen

Service
Anoniem
27/07/2016
10

Prima service en kwaliteit

Service
Anoniem
15/07/2016
8

ik ben een tevreden klant.

Service
Dhr. van Breukelen (Hagestein)
08/07/2016
10

Zoals eerder vermeld, prettige receptie met een goed luisterend oor. Je wordt voortijdig op de hoogte gehouden indien er tijdens reparatie/onderhoud onverwachtse zaken aan de orde komen. Het garage personeel is specialistisch en nemen klachten serieus, vreemde piepjes en kraakjes worden snel en vakkundig opgespoord en opgelost. Houden zich aan de prijsafspraken. Nog nooit vreemde toeslagen oid gezien op de factuur.

Verkoop
H van Tilborg (Bergambacht)
06/07/2016
9

positieve benadering die past bij de streek

Verkoop
Anoniem
01/07/2016
9

Heel prettige gesprekken gevoerd, geen gladde verkooppraatjes maar een eerlijk gesprek over wat er mogelijk was

Service
Bas de Kruijf (Lopik)
01/07/2016
9

Betrouwbaar met service en aangenaam contact.

Verkoop
G. Dogterom (Berkenwoude)
29/06/2016
10

Deze garage heeft niet alleen een klantvriendelijke uitstraling, maar ze zijn het ook. Je voelt je er als gast en wordt ook als zodanig verwelkomd.

Verkoop
Jan Dekker (Bergambacht)
22/06/2016
10

top medewerkers prima werk

Service
Dhr. L. Aret (Bergambacht)
21/06/2016
10

afspraak word goed nagekomen. word ook goed geholpen staat ook indien nodig een leenauto ter beschikking.

Service
nico en ineke van der knaap (lopik)
16/06/2016
10

prettige omgang meedenken en altijd klaar staan, 15 jaar Toyota taxibus gereden helaas in moeten leveren vanwege milieu beleid.

Service
Bert Voschezang (Bergambacht)
08/06/2016
10

Omdat Toyota een prima en degelijke auto is en bij deze garage het onderhoud, voorlichting en advies, maar ook de reparatie in vakmanshanden is.

Service
W. Loonstra (Schoonhoven)
01/06/2016
9

Zeer klantvriendelijk ze weten wie je bent altijd duidelijk en correct. Mooie open zaak en iedereen van verkoper tot schoonmaker of monteur is correct en netjes. Altijd vooraf uitleg en achteraf uitleg over de reparatie die plaats heeft gevonden.

Verkoop
wim timmermans (lopik)
24/05/2016
9

klantvriendelijk, goede informatie, flexibele opstelling

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
9

Ben erg tevreden over deze dealer. Kom er graag. Wordt altijd plezierig en goed geholpen en/of geadviseerd.

Verkoop
J de Bode (Krimpen aan de Lek)
04/05/2016
10

Deskundige en goed advies

Service
Anoniem
29/04/2016
9

altijd vriendelijk en hebben tijd voor de klant.

Verkoop
Anoniem
29/04/2016
10

betrouwbaar merk, dichtbij huis, goede service en goede nazorg

Service
T.C. Mac Lean (Polsbroek)
25/04/2016
9

Vertrouwen, goede service en vooral meedenken (directeur).

Service
Anoniem
18/04/2016
9

Bij deze dealer staat deskundigheid en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel.

Service
Anoniem
13/04/2016
9

wij worden hier naar tevredenheid behandeld

Service
Anoniem
30/03/2016
10

Kan deze dealer/garage aanbevelen.

Service
dhr a.a.huijzer (schoonhoven)
30/03/2016
9

nette en eerlijke behandeling tevreden mensen en goede uitleg over hetgeen je vraagt en goede prijs voor de auto die je wilt inruilen

Service
Marjan hoekwater-wilmer (Schoonhoven)
30/03/2016
8


Fijne ,kundige mensen!Werken ook mee aan oplossingen.Maken ook tijd voor je vrij.Je kan altijd langs komen.

Service
Wim de Boer (Lopik)
30/03/2016
9

bijzonder goede service; flexibele opstelling; komt afspraken na

Service
j van Miltenburg Breij (lopik)
23/03/2016
10

prima service en onderhoud

Service
J.W.J.Blaas (Schoonhoven)
23/03/2016
10

snelle, vriendelijke en goede service

Service
Johan Karelse (Gouda)
09/03/2016
10

Vriendelijk, duidelijk,goede prijsstelling, vakkundig.Een garaghe waar ik graag en met vertrouwen mijn auto koopt en laat onderhouden!

Service
Anoniem
02/03/2016
7

De uitstraling gebouw en showruimte. Klant vriendelijk en een goede service.

Verkoop
j.c.m.verberk (bergambacht)
02/03/2016
10

bekwaamheid betrouwbaar geduldig

Service
dhr. H. L.Bel (Schoonhoven )
25/02/2016
9

betrouwbaar, ze staan altijd klaar, je kan binnen lopen voor een bak koffie, je bent vrijblijvend in het kijken naar auto's en na zoveel jaar bouw je ook een relatie met elkaar op en dat geeft een goed gevoel

Service
w nijenhuis (ijsselstein)
17/02/2016
9

Vriendelijk, doen wat moet, billijke prijs, goede toelichting op factuur en gratis leenauto

Service
Anoniem
16/02/2016
8

goede omgang met ons, weten waar ze naar moeten kijken en goed overleg met ons, ook staat er altijd een leen auto klaar om te gebruiken als de auto onderhoud nodig heeft.
goede service.

Service
A G Hulsbosch (Schoonhoven)
10/02/2016
10

Persoonlijke behandeling en de goede service.

Service
Anoniem
03/02/2016
8

prima service

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Prima service, afspraken zijn goed nagekomen. Top

Service
Eric (Gouda)
28/01/2016
10

Zeer vriendelijk en adequaat geholpen.

Service
A.B.Witzier (Schoonhoven)
27/01/2016
8

k-geef nooit zulke hoge cijfers een 8 is bij mij goed

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Prima service, nette communicatie, niets aan te merken

Service
Dhr W.J.de Groot (Lopik)
27/01/2016
9

Goede servise,vriendelijk personeel en veel kwaliteit in huis

Service
Peter van Dijk (Rotterdam)
20/01/2016
10

Gewoon een eerlijke corecte dealer.
Afspraak is afspraak en daar handelt deze naar.

Service
Anoniem
15/01/2016
9

Goede service, klantvriendelijk en men weet waar men over praat.

Service
Anoniem
06/01/2016
8

Tot nu toe een vriendelijke en nette behandeling.

Service
Anoniem
23/12/2015
10

Goede service, aardige medewerkers.

Verkoop
Cees Huijzer (Schoonhoven)
23/12/2015
10

Zeer betrouwbare, begripvolle en deskundige dealer.

Service
Anoniem
09/12/2015
9

ik kan altijd bij ze binnen lopen als ik vragen hebt

Service
Christiaan van Staveren (Linschoten)
09/12/2015
8

Vanaf het allereerste moment in juli 2010 tot heden ben ik als klant met volle tevredenheid door het team geholpen.

Verkoop
Anoniem
02/12/2015
10

Zeer persoonlijke en rustige benadering. Altijd duidelijk. De dealer komt zijn beloften na.

Service
w.timmermans (lopik)
25/11/2015
9

Klantgericht bedrijf met goede service en vriendelijke mensen

Service
Wout van Roon (Snelrewaard)
23/11/2015
10

deze dealer heeft service en klantvriendelijkheid zeer hoog in haar vaandel staan. Al jaren klant en al die jaren een zeer tevreden klant.

Service
Jules Nieuwenbroek (IJsselstein)
19/11/2015
10

Klantvriendelijk en kundig

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Het is een prima garage met zeer kundig en aardig personeel.

Verkoop
dhr. P.Erkens (Schoonhoven)
11/11/2015
9

Betrouwbaar en goede service

Service
Siem Visser (Moordrecht)
11/11/2015
10

hele goede garage

Service
Pauline Verhagen-Makkreel (Rotterdam)
05/11/2015
9

Prima service en klantvriendelijk

Service
Marloes (Schoonhoven)
14/10/2015
9

Betrouwbaar, vriendelijk en goede service.

Verkoop
Anoniem
07/10/2015
9

Goede service, persoonlijke benadering. Helemaal goed!

Verkoop
ria van de graaf (ammerstol)
07/10/2015
10

prima service en goede afhandeling

Service
Gideon.D.de Ridder (Krimpen aan den IJssel)
11/09/2015
8

ik geef een 8 om dat ik niet wil overdrijven ik word tot nu toe altijd correct behandeld en benadert fijne garage vriendelijke mensen houden zo !!

Service
Marianne van den Berg (Stolwijk)
11/09/2015
9

Van Schaik is een heel fijn bedrijf met persoonlijke service. Ze zijn betrouwbaar en professioneel.

Service
W. van der Horst (Haastrecht)
26/08/2015
9

Een persoonlijke benadering van de staf. Ik word behandeld alsof men mij persoonlijk kent. Een reële inruil en prettige sfeer in de omgang met elkaar.

Service
Dhr. A van Breukelen (Hagestein)
17/08/2015
10

Zeer hoge service, een receptie met inhoudelijke technische kennis en vak bekwame monteurs. Tot slot vertrouwen moet verdienen en is niet te koop. Deze dealer doet er alles aan om zijn klanten tevreden te stellen.

Service
Dhr. E. Winkelaar (IJsselstein)
11/08/2015
9

Vriendelijk, open, correct en pro-actief

Service
Bel (schoonhoven)
29/07/2015
9

staat klaar voor de klant, leuke service, niets is te veel

Service
Anoniem
22/07/2015
9

Klantvriendelijk, eerlijk, goede service.nette en correcte behandeling

Service
TH. Brinksma (Schoonhoven)
22/07/2015
10

Ze leveren een super service en zijn zeer vriendelijk

Service
Anoniem
25/06/2015
9

Al jaren lang goede service , onderhoud en contacten.

Service
Anoniem
25/06/2015
9

goed bedrijf met top service

Service
Anoniem
24/06/2015
10

Tot nu toe heb ik niets slechts ervaren dus voor mij is het perfect.

Verkoop
Anoniem
22/06/2015
7

Goede service

Service
Anoniem
18/05/2015
10

Vriendelijke open sfeer met goede service en koffie.

Service
Dhr. Lelieveld (Nootdorp)
13/05/2015
9

Het is een klantvriendelijk bedrijf met aandacht voor de klant. In tegenstelling tot de grotere dealers is dit een veel fijnere dealer! Ga zo door!

Service
G.Markies (Lopikerkapel)
13/05/2015
9

zeer klant vriendelijk

Service
W.C.Both (Haaften)
04/05/2015
10

De afspraken worden op tijd uitgevoerd en tot nu toe binnen de tijd uitgevoerd .Er is altijd even tijd voor een praatje wat ik zeer op prijs stel.

Verkoop
Anoniem
29/04/2015
10

De service en de ontvangst, en de opvang nadat ik hem had afgehaald de volgende ochtend al een aanrijding had door de lage stand zon. Deze opvang had ik nog nooit meegemaakt werkelijk perfect. Voelde na alle ellende als een warm bad.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Service, respect, netheid, prima prijs/kwaliteit, transparantie, behuplzaamheid, goede voorlichting

Service
J.W.J.Blaas (Schoonhoven)
29/04/2015
9

Zeer attent en meedenkend

Service
Anoniem
23/03/2015
7

Goede sirvice, en keurig behandeld.!

Service
dhr a.a.huijzer (schoonhoven)
18/03/2015
8

betrouwbare garage

Service
Rien Zorge (Gouda)
09/03/2015
9

Het is een goede dealer met een goede service.

Service
A Mimpen (Schoonhoven)
04/03/2015
9

Ik ben zeer tevreden

Service
Bert groenendaal (Schoonhoven)
11/02/2015
9

Persoonlijke benadering

Verkoop
Anoniem
27/01/2015
8

Goede ervaringen, contacten, afspraken en afwikkeling als er problemen zijn.

Service
Christiaan van Staveren (Linschoten)
10/12/2014
8

De dealer is open, eerlijk en transparant. Is het hart van het bedrijf!

Service
Anoniem
02/12/2014
9

Vriendelijk en correcte afhandeling werkzaamheden.

Service
Anoniem
02/12/2014
10

Omdat ze doen wat ze moeten doen goed en vtiendelijk

Service
Dhr Wim De Groot (lopik)
02/12/2014
9

zeer goede ervaring en altijd de tijd voor je

Verkoop
M. Westbroek (Streefkerk)
12/11/2014
10

Vriendelijk en goed advies

Service
Anoniem
27/10/2014
9

klantvriendelijk, gastvrij (ik wacht altijd tot het onderhoud is afgerond), betrokken en vakmanschap

Service
Anoniem
21/10/2014
10

snelle en goede afhandeling 30000 km servicebeurt

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
10

Een fijn bedrijf, recht door zee.

Verkoop
Anoniem
15/10/2014
8

Vriendelijke mensen, Correcte behandeling. Zijn op de hoogte van persoonlijke omstandigheden(dit gaat om kleine weetjes, maar altijd leuk om te horen). Professionele benadering als het om de offerte gaat. Gewoon een prettige garage, waar je niet met een kluitje in het riet wordt gestuurd, maar het idee krijgt dat je serieus wordt genomen. Staan altijd klaar als er iets met de auto is, doen niet moeilijk over een leen auto.

Service
Anoniem
14/10/2014
9

Goede service

Service
Anoniem
08/10/2014
9

Prima service en vriendelijk personeel.

Service
a. Dogterom-Scheer (BERKENWOUDE)
23/09/2014
8

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie showroom.

Service
Anoniem
23/09/2014
9

Klantvriendelijk, service gericht, duidelijke informatie verstrekken over de beurt of reparatie en het nakomen van gemaakte afspraken.

Service
Theo van Lent (Ammerstol)
23/09/2014
9

Zeer goede en snelle service, zeer klantvriendelijk en behulpzaam, eerlijk over wat wel of niet aan werkzaamheden moet worden uitgevoerd.

Verkoop
Dhr. P.A. Stringa (Rijswijk)
19/09/2014
10

Deze dealer en verkoper waren in de communicatie zeer goed.

Echter bij andere dealers ben ik niet goed te woord gestaan en de proefritten bij de anderen waren niet met het type en het subtype van de Auris die ik op het oog had.
Samen met de aanbieding die gedaan werd was de behandeling bij Van Schaik en door de heer Van Vliet de reden geweest om bij hem de auto te kopen.

Service
Cees Huijzer (Schoonhoven)
01/09/2014
9

Simpel, duidelijk en deskundigheid

Service
Anoniem
27/08/2014
8

Je wordt als klant goed te woord gestaan. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam

Service
J.Blaas (Schoonhoven)
21/08/2014
9

De ontvangst en het te woord staan, alsmede het mee denken aan een goede oplossing stemmen mij persoonlijk goed.

Service
Gert Sluis (Lopik)
19/08/2014
8

Alles goed geregeld volgens afspraak

Verkoop
J van den Berg (Lopik)
13/08/2014
10

netjes ontvangen en correct behandelt

Service
Anoniem
11/08/2014
8

ik ben gewoon zeer tevreden.

Service
Mw loonstra (Schoonhoven)
11/08/2014
9

Het autobedrijf is keurig verzorgd, zeer vakkundige mensen op alle gebieden. Bij problemen mag je altijd langs rijden en ze helpen je direct.

Verkoop
CB van Oosterom (Bergambacht)
30/07/2014
10

Ik heb niks aan te merken op van Schaik dus dan verdien je een 10. Ik ben ontzettend leuk geholpen, net als bij mijn vorige Toyota, ben ontzettend blij met mijn auto, wat mij is belooft heb ik gekregen. Vind Toyota een betrouwbaar merk, en dit bedrijf straalt dit ook uit. Geen louge verkopers, gewoon mensen die je goed adviseren en waar goed mee valt te onderhandelen. Een ontzettend leuke meid achter de balie die je behandeld alsof je er elke dag komt, heerlijk! Kevin die even mee naar buiten loopt als er een lampje blijft gillen en ik onverwachts langs de zaak rijd en Bert die ons een fantastische auto heeft verkocht. Ik kom alleen nog maar bij van Schaik en raad ze iedereen aan! Top!

Verkoop
Anoniem
10/07/2014
9

duidelijk, nam de tijd en kreeg alle gelegenheid voor een lange proefrit

Verkoop
Dhr. W.J.M van der Horst (Haastrecht)
10/07/2014
8

Positieve verhalen van kennissen. Eigenaar van het bedrijf kan en mag meer dan een werknemer in loondienst. Kleinschaligheid geeft betere binding met de klant.

Service
G.D.de Ridder (Krimpen aan den IJssel)
09/07/2014
8

wij zijn tevreden over de service die wij krijgen en klant vriendelijkheid

Service
Anoniem
08/07/2014
8

prima dealer

Service
Ted brinksma (Schoonhoven)
08/07/2014
8

vriendelijk en behulpzaam en goede service.

Verkoop
Anoniem
03/07/2014
9

Neemt goed de tijd om een proefrit in te plannen, dingen van de auto uit te leggen.
Prima voorlichting.

Verkoop
Jl petersen (Capelle aan den ijssel)
06/06/2014
10

Omdat je daar goed wordt geholpen, en de tijd wordt genomen voor je.

Verkoop
G.Markies (Lopikerkapel)
04/06/2014
9

wij worden hier altijd keurig behandeld, zowel de receptie als de medewerker van het onderhoudsteam

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.